Schala & Partners er en lokal eiendomsmegler på Oslo Øst. Meglerhuset har en godt utdannet stab med bred erfaring og har siden oppstarten satset på spisskompetanse i mindre geografiske områder av Oslo og omegn. Konkurranseinstinktet er til å ta og føle på når man besøker et av Schala & Partners kontorer. Man føler virkelig at man er velkommen og mottakelse hver kunde får er varm og åpen. Den kreative prosessen rundt salget, og fokus på skreddersydde løsninger for hver enkelt kunde, er hva som driver meglerne til Schala & Partners.

Alle meglerne og partnere i Schala & Partners vet å sette pris på at kundene velger nettopp dem når de skal kjøpe eller selge bolig i Oslo-området. Meglerhuset er i dag etablert på Carl Berners plass, Grünerløkka og Sagene/Torshov. Flere nye kontor er under planlegging, men ledelsen har ikke offentliggjort noe om tidspunkt eller plassering av kontorene.

Historie

Schala & Partners har lagt bak seg flere gode år etter oppstarten i 2012. Både i 2015 og 2016 var det Schala & Partners som sto bak flest salg på Oslo Øst, som er et av Norges tøffeste eiendomsmarkeder. Det var ikke mange som hadde tro på Schala & Partners da de startet opp, og få meglere tok sjansen på å takke ja til jobbtilbud fra dem. Men grunnleggerne av Schala & Partners motbeviste alle, og kunne allerede etter 6 måneders drift innta pallplass på Eiendomsmeglerguidens oversikt over meglerhus med flest salg. Eiendomsmeglerguiden.no er Norges største guide til eiendomsmeglere, og er en uavhengig guide til meglerbransjen.

Etter pallplassen kunne meglerhuset ønske flere av Oslos beste meglere velkommen i sine rekker. Da kåringen ble kjent, hadde partner og daglig leder Joachim Schala, følgende melding til alle konkurrenter:

“Dette er helt fantastisk! Vårt team er nå Norgesledende, og dette er det aller beste beviset på at vi leverer det vi ønsker – høy kvalitet i alle ledd og fornøyde kunder. Jeg er veldig takknemlig for våre oppdragsgivere som har gitt oss muligheten til å vise dette. Vi skal sitte fremst i bussen, og neste halvår går vi for gull!”

Hvorfor velge Schala & Partners

Så hvorfor skal man eventuelt velge Schala & Partners som oppdragsgiver?

Alle meglerne hos Schala & Partners bruker mye tid på å klargjøre alle boliger før de skal fotograferes. Schala & Partners har også egne stylister som hjelper til på alle oppdrag. Dårlige bilder og lite gjennomtenkt møblering er ofte de viktigste årsakene til at en bolig ikke oppnår sitt fulle potensiale på salgsmarkedet. For Schala & Partners er det viktig å hjelpe kunden med å forstå hva markedet ønsker og hva kjøpere ser etter til enhver tid.

Schala & Partners` spisskompetanse på markedet i Oslo og omegn stopper ikke ved deres egen dørstokk. Alle deres samarbeidspartnere må også ha sin spisskompetanse i Oslogryta. Schala & Partners kanskje viktigste samarbeidspartner er Zovenfra.

Zovenfra ble grunnlagt høsten 2010 av Anders Andersen og Jan-Fredrik Bergmark. De to har en lang fartstid innen grafisk arbeid, salg, markedsføring og produksjon. Zovenfra har i likhet med Schala & Partner alltid fokusert på et mindre marked, med målsetning om å kunne spisse sin kompetanse overfor deres kunder. Zovenfra har i alle år vært enepartner til Schala & Partner hva gjelder grafisk arbeid og markedsføringsstrategier.

Flere av kampanjene Zovenfra har utviklet for Schala & Partner og deres kunder, har vunnet flere eksklusive bransjepriser. Deres bruk av droner i filming av eiendommer har tatt markedet med storm og introdusert Schala & Partner for et helt nytt marked.

Filosofi

Schala & Partners` filosofi har alltid vært å være tilgjengelig, ydmyk, leveringsdyktig, punktlig og konkurransedyktig, eller kort sagt skape en god opplevelse for sine kunder i hele verdikjeden. Schala & Partners er uten tvil et spennende meglerhus å følge i årene som kommer. Deres spisskompetanse, innovative bruk av sosiale medier og nyskapende markedsføringsteknikker, gjør dem til et meglerhus for framtiden.