Nordvik og Partners startet opp i 2002 på Oslos vestkant. Selskapet jobbet tett med Terra gruppen de første årene før de skilte lag i 2005. Selskapet har de siste årene opplevd en stor økning både med hensyn til omsetning og resultatvekst. I 2012 hadde selskapet 4 avdelinger i Oslo og omegn med totalt 50 ansatte. Siden da har selskapet ekspandert kraftig og har i dag 14 avdelinger med over 100 ansatte. Hovedfokuset til selskapet er i dag som det var ved oppstarten, Oslo og omegn. Men Nordvik og Partners er også etablert med kontor så langt nord som Bodø. Nordvik og partners framstår i dag som en solid, moderne og ikke minst uavhengig eiendomsmegler.

Videre planer

Nordvik og Partners ser lyst på framtiden i et evig kokende Oslomarked. Selskapet har klare planer for videre utvikling og ser også på etableringer utenfor hovedstaden. Hele organisasjonen til Nordvik og Partners er kjent for å være genuint opptatt av kvalitet og kompetanse. Selskapet har de siste 15 årene etablert seg som en av de største aktørene innen luksussegmentet, samtidig som de har befestet en solid posisjon innenfor bolig og fritidseiendommer i alle prisklasser. Selskapets markante økning de siste årene har også ført med seg ansettelser av flere høyt profilerte Oslomeglere. Selskapet har også et eget traineeprogram for studenter som sikrer dem en jevn strøm av nye talenter til bedriften.

Fritidsboliger

Salg av fritidsboliger har alltid vært et marked Nordvik og Partners har satset hardt på. Meglerne i Nordvik og Partners har en dyp forståelse for hva det betyr for deres kunder å kunne kjøpe fritidseiendom. Det er en en plass man skal slappe av, lade batteriene og være sammen med de man har kjær. Å finne riktig fritidseiendom er en kunst i seg selv. En kunst Nordvik og Partners sine meglere har lang erfaring med. Ved salg av fritidseiendommer i øvre prissjiktet, 10 millioner og over, er Nordvik og Partners norgesledende både i antall salg, men også målt i omsetning.

Dette får du av Nordvik og Partners fritidseiendomavdeling:

  • Eiendomsmeglere som er spesialist på salg av fritidsboliger.
  • Skreddersydd prospekt med tydelig og god informasjon om hytte/fritidsbolig, uteområde, solforhold og nærområdet
  • Tips og råd om hvordan din hytte/fritidsbolig bør presenteres for å oppnå best salgsresultat.
  • Tilpasset fotopakke (40 bilder) med innendørs- og utendørsbilder
  • Vi dekker alle markedsføringskostnader – ingen kostnader før sluttoppgjør.
  • Tilgang til Norges største boligkjøpsregister. Flere på visning og høyere pris
  • Videomarkedsføring. Bruk av droner om ønskelig.

Luksusboliger

Ved salg av boliger med en prisantydning over 10 millioner, er Nordvik og Partners virkelig i sitt ess. Selskapet har opparbeidet seg en unik spisskompetanse innen dette nisjemarkedet.

Ingen meglerhus selger mer i luksussegmentet enn Nordvik og Partners. Deres mangeårige erfaring med luksuseiendommer og deres eiere, plassere dem i en klasse for seg selv. Meglerne i Nordvik og Partners forstår hvor viktig det er å tiltrekke seg nøyaktig rett målgruppe og sørge for at både selger og kjøper kan føle seg trygg på at hele prosessen kan gjennomføres så diskret som mulig. I dag selges flere og flere eiendommer i denne prisklassen utenfor det åpne markedet, nettopp på grunn av ønsket om anonymitet fra selger eller kjøper. Eiendommer i den øvre prisklassen får ofte en mediedekning som ikke er ønsket av verken selger eller kjøper. Når man skal selge eiendom ønsker man som oftest all den mediedekningen man kan få. Men ved salg av boliger i den øvre prisklassen, kan mediedekning ofte slå feil ut. Nordvik og Partners har gjennom en årrekke i bransjen bygd seg opp et navn og nettverk som forsikrer både kjøper og selger av dyre eiendommer anonymitet gjennom hele prosessen.